Faa det som du vil ha det online kurs

Skap Ditt Drømmeliv (2)

faadet-button

Få det som du vil ha det er et interaktivt online kurs som hjelper deg steg for steg å skape det livet du ønsker deg. Hvis du har et eller flere områder av livet ditt du gjerne skulle ønsket skulle vært annerledes får du her oppskriften til å skape den forandringen du ønsker. Det handler ikke om å manipulere eller kontrollere seg til de forandringene man ønsker. Istedet får du her en velutprøvd oppskrift til å skape den forandringen du ønkser på den måten du ønsker den.

De tidligere deltakerne er forteller om magiske forandringer. De forteller at dette kurset har forandret deres liv. De trodde de hadde styr på det, mange hadde lest «The Secret» og deltatt på andre selvutviklingskurs, men opplevde at de noen ganger «fikk det til og andre ganger ikke» Etter å ha deltatt på onlinekurset Få det som du vil ha det opplever de at hverdagen endres, de blir gladere, mer av det de egentlig ønsker seg begynner å legge seg tilrette. Rett og slett livet endres på en god måte, hverdagen blir gladere og de får mer overskudd og energi. Ikke minst har de lagt merke til hvordan omgivelsene rundt dem har begynt å endre seg.

Det er slik at mange ønsker gjerne at andre skal forandre seg, det kan være sjefen, kona, mannen, barna, foreldrene, naboen eller andre. Det kursdeltakerne på Få det som du vil ha det forteller om er hvordan omgivelsene endres som et resultat av at de selv har gjort indre forandringer. Andre kan forandre seg for at vi skal føle oss bedre, men bare for en kort tid. For eksemple når vi er forelsket. Etterhvert faller de tilbake i «gamle mønster» Men når vi selv gjør en indre justering, så kan vi oppleve at den ytre verden forandrer seg. Det er like magisk hver gang jeg får mailer eller meldinger om at  ekteskap har blitt reddet, relasjoner har blitt forbedret, drømmer og ønsker har blitt realisert.

Lær å skape de resultatene du ønsker

CMU Modul 7 bildeFlere og flere mennesker forstår at vi selv har enormt stor påvirkning på vårt eget liv. Vi skaper hver dag vårt liv gjennom det vi tenker og føler. Det vi tenker gir oss noen følelser som inspirerer til en handling som gir et resultat. Men hva gjør man når det resultatet vi erfarer, det livet vi lever ikke er i harmoni med det vi ønsker oss og drømmer om? Hvordan er det man kan snu det og bryte gjennom begrensende overbevisninger og mønster og skape mer av det vi ønsker oss? Den kunnskapen får du ved å delta på denne online workshopen. Du får tilgang til din indre tryllestav og lærer hvordan du kan bruke den til å skape det resultatet du ønsker i ditt liv.

Dette kurset gir deg ALLE disse fordelene:

 • Du får formelen til å realisere ønsker, du lærer hvordan du kan realisere dine ønsker og drømmer små som store på en enkel måte, uten strev og kav.
 • Du lærer å forstå hvorfor du er der hvor du er akkurat nå, selv om du heller ville vært et annet sted.
 • Du får du 5 gode tips til hvordan du kan komme fra der du er nå til der du ønsker å være.
 • Finn ut hva det egentlig er du ønsker deg og lær hvordan du kan formulere dine ønsker og drømmer slik at du unngår å stoppe deg selv.
 • Få oppskriften til hvordan lage vision board og lær hvordan du kan unngå de fatale feil de fleste begår.
 • Du får 3 herlige BONUSER

HVORDAN FOREGÅR DET?

3 MODULER vi du får en undervisningsvideo på hver modul med tilhørende transformerende oppgaver.

Få det som du vil ha detPå hver modul har vi ulike fokusområder og du lærer hele metoden for hvordan du kan få det som du ønsker å ha det. Jeg har selv brukt mange år og mange hundre tusen kroner på å tilegne meg denne kunnskapen som jeg deler med deg her i dette online kurset.

ONLINE UNDERVISNING- inspirerende videoer med konkrete handlingsteg på hver modul

Kurset er lagt opp for deg som har en travel hverdag. For meg har det å kunne delta på onlinekurser virkelig vært gull for min egen utvikling. Jeg har ikke tall på alle de turene jeg har gått med inspirerende workshops på ørene. Uansett hvor jeg har vært i verden har jeg med meg et kurs som jeg lytter til. Jeg har til og med lyttet til mine egne onlineworkshops når jeg oppdager nye ønsker. For jeg elsker de enkle stegene. Selv om jeg vet hele metoden, synes jeg den muligheten til å repetere det akkurat når jeg selv står i situasjonen er fantastisk. Så det har jeg så lyst å dele med deg også

ENKLE STEG FOR STEG ØVELSER OG OPPGAVER

Hver undervisningsvideo kommer med enkle steg for steg øvelser og oppgaver som du lett kan integrere I ditt eget liv. Det krever ikke mye arbeid, men en utprøving av nye tanker og åpenhet overfor å ta ansvar for eget liv og skape de resultatene man ønsker seg.

Noen ganger kan det være en ensom prosess å være i utvikling og ha noen andre ønsker enn de man vanligvis omgås. Jeg har vært der selv. Jeg vil så gjerne være din støtte og heiagjeng. Så hvis du skulle oppleve noen spørsmål, noen tanker eller noe du lurer på underveis i kurset har du mulighet til å sende meg en mail, så i slutten av desember så går jeg gjennom og samler opp på disse spørsmålene og svarer på dem i en video som blir som en ekstra nyttårsbonus for deg som deltar på dette kurset.

KURSINNHOLD

Online kuset Få det som du vil ha det er bygget opp med 3 herlige moduler som hver I sær fokuserer på ulike deler av prosessen med å realisere ønsker og drømmer.

MODUL 1 Slik kan du realisere dine ønsker
Happy(Minikurs og undervisning på video med varighet på tilsammen 40 minutter)

 • Du får formelen til å realisere alle dine ønsker små og store.
 • Du lærer en enkel måte å få klarhet i hva det egentlig er du ønsker deg.
 • Egentlig er det lett å realisere ønsker, du lære å fjerne tvil og får enkle tips til hvordan du kan komme ut fra kav og strev mentaliteten og over i tillatelsesmodus.
 • Det vi fokuserer på blir det mer av. Lær hvordan du kan fokusere på det du vil ha mer av.
 • Du får enkel oppgaver du kan laste ned.

MODUL 2 Snarveien fra der du er nå til der du ønsker å være
Stressmestring(Minikurs og undervisning på video med varighet på tilsammen ca 30 minutter)

 • Du får innsikt i hvor er du nå og lærer å bryte gjennom hindringer eller det som eventuelt stopper deg.
 • Du lærer å bruke livshjulet for å få en oversikt over hvordan det star til i livet ditt akkurat nå.
 • Lær en enkel formel å sette gode mål, som virker som en magnet, slik at du trekkes mot det du ønsker deg.
 • Få 7 enkle snarveier med enkle øvelser til å komme fra der du er til der du ønsker å være.
 • Få hemmeligheten til å realisere ønsket raskere enn du trodde var mulig.

MODUL 3 Oppdag hva det er som begrenser deg og få 5 enkle tips til å endre dine begrensende overbevisninger 
Happy(Minikurs og undervisning på video med en varighet på ca 30 minutter)

 • Forstå hva det er som hindrer deg i å leve det livet du ønsker akkurat nå.
 • Oppdag dine overbevisning er og forstå hvordan overbevisningene styrer ditt liv.
 • Få 5 enkle tips til å endre dine begrensende overbevisninger.
 • Lær hvordan du kan erstatte de overbevisningene som ikke gir deg det du ønsker deg med positive overbevisninger som støtter deg i å skape det livet du ønsker deg.

 

modul1 modul2 modul3

 

I TILLEGG FÅR DU NOEN HERLIGE BONUSER

I tillegg får du noen helt fantastiske bonuser. Du får en super e-bok med tips, redskaper, verktøy og spesialdesignede oppgaver og øversler. Medlemskap i FEELGOOD online klubben hvor du hver måned får en undervisningsvideo.

BONUS 1 SLIK KAN DU SKAPE DET LIVET DU ØNSKER- VIDEO
11272007_990411670971977_1634628772_nOnline workshop på video med en varighet på ca 30 minuttter.

 • Hva er det du ønsker deg i ditt liv? Forstå hvorfor vi skaper andre resultater enn hva vi gjerne vil
 • Lær å gjøre de indra forandringene som gir deg det ytre resultatet du ønsker deg.
 • Forstå sammenhengen mellom tanker- følelser- handlinger og resultat
 • Lær hvordan du kan skape det livet du ønsker, få gode redskaper og tips du kan bruke i ditt liv nå

BONUS 2  E-BOK MED TILPASSEDE ØVELSER OG OPPGAVER

julie 11For å skape forandring trenger vi å gjøre noe annet. Du får en arbeidsbok som er spesialdesignet til de ulike modulene.

 • Få et kapittel tilpasset hver modul
 • La deg underholde og bli inspirert av gode tips og verktøy gjennom hele boken
 • Les med og la stoffet synke enda dypere inn i ditt system
 • Gjør oppgavene og sett deg selv opp til suksess
 • Husk at handling gjør forvandling. Boken gir deg spesialtilpassede oppgaver så du ikke spiller din tid

 

BONUS 3 GRATIS PDF med 10 enkle tips til å skape forandring NÅ!

Woman sitting by a window with a laptop enjoying her online success

Noen går å tenker på å gjøre forandring, det planlegger kanskje også forandringen, drømmer om den. Så er det de som gjør forandringen. Noen stopper seg selv med tanker om at det er vanskelig, det er så mye, jeg orker ikke, jeg har ikke tid. I denne pdf èn løser vi det for deg. Her får du 10 enkle tips til å skape den forandringen du ønsker nå

 • For deg som er klar til forandring nå
 • Det enkel er ofte det beste. Noen ganger kan tankene komplisere det for oss. Her får du enkle tips som er lette å integrere i en travel hverdag.
 • Hvor er du om 1 år, 5 år? Hvis du ønsker å være et annet sted får du startskuddet i denne enkle pdf´en

 

NÅ BONUSER TIL FLERE TUSEN KRONER

bonus1-16bonus2 bonus3


faadet-button

 

NOEN AV TILBAKEMELDINGENE FRA TIDLIGERE DELTAKERE PÅ ONLINEKURSET

“Tusen takk for disse fantastiske videoene. Jeg fikk høneskinn og ble virkelig truffet av det du sa. Jeg fikk mange a ha opplevelser og har virkelig oppdaget hvor enkelt det er å gjøre forandringer. Jeg har trodd at det var vanskelig og krevde mye av meg. Jeg har nå fått en formel som virker og jeg bruker den om og om igjen. Det er magisk.

Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.”
Kvinne 42 år

faadet-button

Det er også mulig for deltbetaling

Dette kurset har lær meg alt jeg trenger for å få det som jeg vil ha det. Tusen takk for at du deler dette. Terningskast 6!

Det du deler i dette kurset er bare helt fantastisk. Jeg har fått redskaper og verktøy som har gitt meg magiske resultater i mitt liv.

For en gavepakning detter er. De enkle stegene har hjulpet meg til å skape de forandringene jeg ønsket meg. Tusen takk.

Det du kan er virkelig unikt. Du gir redsakper som transformerer. Disse videoene har hjulpet meg å finne frem til hva det egentlig er jeg ønsker meg. Det har vært en spennende prosess som har hjulpet meg å realisere mine ønsker i stor skala. Det første ønsket landet allerede dagen etter. De redskapene du deler i dette kurset hjelper meg å sette fokus på det som er viktig for meg og gir meg oppskriften steg for steg til å realisere mine ønsker og drømmer. Jeg er så glad for at jeg fant deg og dette onlinekurset. Det har løfte meg og min hverdag til et helt nytt nivå.

For en deilig reise dette kurset har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å definere for meg selv hva det er jeg ønsker, hva som er viktig for meg og hvorfor. Jeg har lenge vært som en båt som hvor andre har stått med roret. Nå har jeg intatt roret selv og styrer livet mitt dit jeg ønsker. Det føles som magi. Tusen hjertelig takk for deg og disse verktøyene og redskapene.

Jeg er så takknemlig for den fantastiske formelen og de smarte redskapene jeg har lært på dette onlinekurset. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Det som er så fint er at jeg kan se videoene om og om igjen og hver gang lander det på nye nivåer. Det kan virke som om jeg ikke har sett videoen før, fordi når jeg ser den igjen hører jeg noe nytt. Det er fordi jeg er på et nytt nivå. Så tusen takkf for dette fantastiske kurset som har hjupet meg og mitt liv opp på et helt nytt nivå. Livet ser annerledes ut. Jeg har redskap og verktøy til å skape det livet jeg ønsker å leve og resultatet er magisk.

Jeg har fått fantastiske redskaper til å skape det livet jeg ønsker. Før kunne jeg stå fast i utfordringer og problem og ønsket virkelig at noen kunne kommet å redde meg. Det har du på mange måter gjort med dette kurset. Du har gitt meg verktøy til å hjelpe meg selv. Verktøyene er bare fantastiske og jeg bruke dem om og om igjen. Nå vet jeg at jeg ikke trenger å stå fast i utfordringer og problem. Jeg har fått magiske verktøy til å skape den forandringen jeg ønsker når jeg ønsker.

Tusen takk for dette supre online kuser. Det har gitt livet mitt en helt annen dimensjon. Jeg er sterke, tydeligere og har MYE bedre tro på meg selv. Jeg vet at jeg kan det jeg vil. Jeg bruker formelen for å få det som jeg ønsker det daglig og er så glad for at du gjorde meg oppmerksom på alle de måter jeg holder meg tilbake på og ikke minst at du gav meg redskaper til å skape nye og mer nærende resultater i mitt liv. Jeg vil  alltid være takknemlig for alt jeg har lært på dette onlinekurset. Det har gitt meg et nytt liv.

 

faadet-button

Det er også mulig for deltbetaling. 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem